Kurs Språk

Koreanska A1

Språket är nyckeln till andra kulturer. Ta chansen att göra din värld större!

Koreanska är officiellt språk i både Nord- och Sydkorea, de länder som ligger på den koreanska halvön. Länderna präglas av en lång historia och av rika kulturer. Språket talas av 78 miljoner människor och skrevs ursprungligen med kinesiska tecken.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Nivå

Nivå A1

Jag kan förstå och använda mycket enkla ord och fraser. Jag kan presentera mig själv och ställa enkla frågor. Jag kan samtala på ett enkelt och långsamt sätt. Observera att detta inte är en nybörjarnivå, utan kräver förkunskaper motsvarande en termin, ca 20 studietimmar.

Material

Litteratur: Active Korean 1,  ISBN 9788953912298

Cirkelledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

Cecilia Holm (Jeong Ae) kommer från Korea och har bott i Sverige sedan 80-talet. Cecilia undervisar koreanska för adopterade koreaner på Koreanska skolan i Stockholm.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/.

Pris
2500:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 21/9
Tidpunkt 18:00 - 19:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 500176
Plats Östgötarummet, 5tr, ABF-huset
Pris 2500:- (Ord. pris)
Translate this page