Kurs Språk

RESERVLISTA Körkortsteori intensiv 5 veckor (AMK-2)

Kostnadsfri arbetsmarknadskurs (AMK-2) som främst riktar sig till dig som har varit utanför arbetsmarknaden en längre tid och vill stärka din kompetens för att öka dina möjligheter att få arbete.

Denna kurs vänder sig till dig som vill ta körkort för personbil (B-körkort) och behöver förbereda dig för körkortsutbildningen genom att lära dig mer om trafikregler och trafiksäkerhet.

Den här kursen är på grundläggande nivå för dig som är nybörjare.

Praktisk information

Kursen genomförs på fasta tider genom videomöten. Du behöver en mejladress samt en dator som är uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn.

Innan kursstart så får du länk och information skickat till dig om hur du gör för att ansluta.

Upplägg

Denna kurs genomförs lördagar och söndagar under fem veckor kl.10.00–13:15 (inkl. paus) med start 25/9.

Ledare

Matilda Mattsson utbildar sig till ämneslärare i gymnasiet och har tidigare erfarenhet av att vara cirkelledare och ansvarig i olika utbildningssituationer. Hon har även erfarenhet av processledning och körkort sedan flera år tillbaka.

Litteratur

Trafikens grunder: ISBN 978-91-88971-24-1

Köra bil: ISBN 978-91-88377-51-7

Anmälan

Kursen är kostnadsfri men du förbinder dig att fullfölja kursen om du inte avanmält dig senast dagen före kursstarten. Vi kommer att ta ut en avbokningsavgift på 300 kr om du inte deltar på minst hälften av kurstillfällena, varav en av de första tre träffarna.

Du får endast anmäla dig till en arbetsmarknadskurs under 2021. Har du anmält dig till flera kommer de senare anmälningarna makuleras och du kallas till den kurs du först anmält dig till.

Vem får delta?

Kursen riktar sig till dig som har varit utanför arbetsmarknaden en längre tid och vill stärka din kompetens för att öka dina möjligheter att få arbete.

Övrigt

Vid frågor mejla studieprogrammet.stockholm@abf.se

 

Pris
0:- Ordinarie pris

Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Anmäl Dig
Startdatum 25/9
Tidpunkt 10:00 - 13:15
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 486439
Plats Distans på nätet
Translate this page