Kurs Data, IT, mobil

Kreativt och kul med din iPad

Vill du lära dig mer kring hur du tar fram en genomtänkt och snygg grafisk profil? Då skall du hänga med oss på denna kurs.

I denna teknologiska ålder kan det vara svårt att hitta tid och material för sitt kreativa uttryck. Är du redo att prova något nytt och utforska världen på din iPad? I denna kurs lär ni er vad för kreativa program ni kan använda på er iPad, roliga funktioner och sätt att vara kreativa online själv eller med andra. Kursen är för alla åldrar och kräver endast en iPad med programmet Procreate. Det är också bra att du har möjlighet att ladda ner andra Apple appar.  Kursen är för alla åldrar och kräver endast grundläggande datorvana!

Vi kommer att arbeta i vår datorsal (Filmstudion) där du kan låna en dator (PC eller Mac). Om du hellre tar med din egen dator och lär dig på den så är det okej – meddela gärna oss detta under kommentaren i bokningen.

Nivå

Nybörjare men kräver grundläggande datorvana!

Cirkelledare

Shin Mustafa är en aktiv grafisk designer och illustratör som har jobbat för företag, event, föreningar och privatpersoner. Hon är mycket nyfiken på dagens teknik och använder sig dagligen av olika digitala verktyg i både hennes vardag och arbetsliv. Detta är en kunskap som hon gärna vill sprida vidare. Shin är en prisvinnande och publicerad serietecknare i grunden och har fördjupat sin kunskap för marknadsföring av grafiskt material. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1500:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 18/10
Tidpunkt 16:00 - 18:30
Antal tillfällen 5
Arrangemangsnummer 500387
Plats Filmstudion, 1 tr ned, ABF-huset
Pris 1500:- (Ord. pris)
Translate this page