Kurs Litteratur, svenska, retorik

Kreativt skrivande del 2, varannan vecka – fortsättningskurs

Vill du mötas och skriva tillsammans med andra? Har du redan kommit igång med ditt skrivande men vill få pepp och fortsätta framåt? Då är detta kursen för dig!

I den här kursen får du möjlighet att fortsätta utveckla dina skrivprojekt tillsammans med andra. Främst jobbar du med egna projekt, men genom att läsa och diskutera varandras texter så ges ni möjlighet till vägledning och feedback.  

Målet för kursen är att vi tillsammans som en grupp utvecklar varandras skrivprocesser och skapar skrivglädje.

Nivå

Denna kurs är riktad till dig som redan har kommit igång med ditt skrivande och vill fortsätta utvecklas tillsammans med andra.

Cirkelledare

Stefan Warnqvist är utbildad skrivpedagog samt frilansande musikskribent. Han har bland annat givit ut boken ‘Vägen till sångerna – samtal om kreativitet och låtskrivande.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1860:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 7/2 2024
Tidpunkt 18:30 - 21:00
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 503413
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1860:- (Ord. pris)
Translate this page