Kurs Data, IT, mobil,Distans

Lär dig programmera i Python, nybörjarnivå

Även om alla inte vill bli programmerare så kan det vara bra att lära sig förstå hur kod fungerar. I denna kurs provar vi på textbaserad programmering i Python och ger en introduktion till datalogiskt tänkande.

Alltmer i vårt samhälle byggs upp av kod och även om alla inte vill bli programmerare så kan det vara bra att lära sig förstå hur kod fungerar. I denna kurs provar vi på textbaserad programmering i Python, ett av världens mest populära programmeringsspråk och ger en introduktion till datalogiskt tänkande.

Nivå

Inga förkunskaper krävs men du behöver vara datorvan. Kursen är på distans!

Cirkelledare

Salar Asker Zada är programmerare med flera års erfarenhet och leg. gymnasielärare.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1600:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 28/2 2023
Tidpunkt 18:00 - 20:15
Antal tillfällen 5
Arrangemangsnummer 495129
Plats Distans på nätet
Pris 1600:- (Ord. pris)
Translate this page