Kurs Konst, måleri, teckning

Måleri i olja eller akryl (varannan vecka, jämna veckor)

Här får du hjälp att komma igång och utforska färg, komposition, motiv och uttryck.

Hitta ditt eget måleri! Du väljer själv om du vill måla i olja eller akryl och vilket motiv du vill arbeta med. Det kan förekomma gemensamma genomgångar men mest handledning på individuell nivå med råd och tips. Den här målerikursen passar även dig som redan hunnit utveckla ditt måleri.

Nivå

Passar både nybörjare och dig som målat tidigare.

Material

Material ingår inte i kursavgiften. Information om vad du kan ta med kommer i kallelsen.

Upplägg

Kursen går varannan vecka, jämna veckor. Lov 1/11. 

Cirkelledare

Birgitta Kahri är sedan många år cirkelledare i olja- och akrylmåleri och collage bland annat. Där utgår hon ifrån cirkeldeltagaren snarare än tekniken. Hon är själv aktiv konstnär inom målning, collage samt skulptur. Birgitta har studerat bl.a på Konstfack, Danmarks Designskole och Nyckelviksskolan.

 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1960:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 6/9
Tidpunkt 18:00 - 20:30
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 499283
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 1960:- (Ord. pris)
Translate this page