Kurs Konsthantverk, handarbete, slöjd

Mönsterkonstruktion nybörjare Helgkurs

Lär dig grunderna i att skapa ditt eget mönster.

På den här kursen i mönsterkonstruktion lär du dig att arbeta efter färdiga grundmallar. Du lär dig måttagning och att justera färdiga grundmönster till dina personliga mått. Du får också sy upp och prova av dina grundmönster samt göra justeringar så att de blir anpassade till just din kropp. Du kan välja på att göra liv och ärm, kjol, byxa eller ytterplagg.

Nivå

En viss sömnadsvana är en fördel men inget krav.

Material

Material ingår inte i kursavgiften. Symaskiner finns att låna samt mönsterpapper finns i lokalen.

Datum

Kursdagar lördag–söndag 25-26 februari 2023.

Cirkelledare

Therese Grahn är utbildad mönsterkonstruktör på Stockholms Tillskärarakademi. Hon har tidigare arbetat som textillärare, jobbar som frilansande mönsterkonstruktör och butikschef i en klädbutik.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1415:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 25/2
Tidpunkt 10:00 - 15:00
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 494792
Plats Bohusrummet, 5 tr, ABF-huset
Pris 1415:- (Ord. pris)
Translate this page