Kurs Musik, sång, kör

Musikproduktion för kvinnor och icke-binära (fortsättning)

Utveckla dina färdigheter i Logic Pro X i denna fortsättningskurs.

Syftet med den här cirkeln är att skapa en trygg och öppen miljö för kvinnor och icke-binära att få utrymme att lära dig musikproduktion.

I fortsättningskursen, kommer vi repetera, för att sedan djupdyka i olika strukturer när man skapar en låt. Förstå plugins, software instruments och mixning. Hur kan man tänka och vad för problem stöter man på? En fortsättning på nybörjarkursen. Hitta din process genom en rolig kurs som fokuserar på att hitta ditt egna sätt att skapa och utveckla ditt egna sound. 

Vi kommer helt enkelt dyka ett steg djupare in i musikproduktionens värld. 

Nyckelord: Introduktion, Midi, Audio, Effekter, Bussar, Loopar/one shots, Plugins, Drum programming, Kompressor, Reverb, EQ, Mixing av vocals och midi tracks/inspelningar, Automation, Logics egna loop Bibliotek, Splice, piano roll, Mixer, Software instruments, Sampler chromatic map, Convert, Tools.

Cirkelledare är Rebecka Reinhard, mer info kommer inom kort.

Upplägg
I kursen jobbar ni ABF-husets studiolokal där det finns tillgång till en Mac-dator med Logic Pro X och instrument. Du får dock ta med dig din egna dator om du vill.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

 

Pris
2495:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 17/10
Tidpunkt 19:00 - 21:30
Antal tillfällen 5
Arrangemangsnummer 492072
Plats Studio 2, Neneh Cherry, ABF-huset
Pris 2495:- (Ord. pris)
Translate this page