Kurs Språk

Nyfiken på arabisk kultur, nybörjare

Ta chansen och gör din värld större. Med kunskaper om den arabiska kulturen kan du öppna portarna till en ovärderlig kulturskatt!

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare.

Under denna cirkel så lär vi oss tillsammans om arabisk kultur. Självklart lär vi oss språket samtidigt och konverserar genom standardarabiska. Vi kommer att prata om musik och artister, Tv, film och skådespelare, böcker och författare samt städer och matlagning. Allt som hör till den arabiska kulturen!

Med kunskaper i arabiska och kring arabisk kultur kan du öppna portarna till en ovärderlig kulturskatt!

Obs. kursen har uppehåll v. 15 pga. påsk (ABF-huset är stängt).

Varmt välkommen!

Nivå

Nybörjare

Du behöver inga förkunskaper, men även om du har det så är du välkommen att ta del av denna cirkel kring den arabiska kulturen.

Material

Ledaren kommer tillhandahålla med material.

Cirkelledare

Abir Hanna

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1500:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 6/3 2023
Tidpunkt 19:15 - 20:45
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 495516
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1500:- (Ord. pris)
Translate this page