Kurs Måleri

Nyhet! Acrylic pouring – helgkurs

Skapa härliga marmoreringseffekter med hällteknik!

I den här helgkursen kommer vi gå igenom och prova tre olika sätt att arbeta med pouring. Att måla med pouring är roligt och du skapar enkelt vackra, abstrakta motiv. Du häller din färg på din målarduk och får lära dig olika tekniker som får fram spännande färgeffekter. 

Nivå

Inga förkunskaper behövs.

Material

Du behöver ha med minst tre Canvastavlor, hårfön/hårblås och egna färger (förutom svart och vit som ingår i kursavg) samt oömma kläder då det kan stänka. Övrigt material ingår i kursavgiften. Totalkostnad som faktureras blir 2.120 kr.

Kursdatum

Lördag-söndag 7-8 september 2024

Cirkelledare

Jorunn Stridh har utbildat sig till Bilsadelmakare vid sadelmakeriskolan i Tärnsjö och lärt sig det traditionella läderhantverket. Hon har även målat och experimenterat med färger och former sedan 2013. Upptäckte acrylic pouring har sedan dess fortsatt utveckla och experimentera med dess tekniker.  

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: måleri, akryl, acrylic pouring

Pris
1750:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 7/9
Tidpunkt 10:00 - 15:00
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 509081
Plats Läderverkstan, ArmoredArtisans
Pris 1750:- (Ord. pris)
Translate this page