Kurs Dans, teater, scenkonst

Nyhet! Afrobeat & Highlife

Dansa traditionella danser och rörelser från Ghana korsat med mer moderna uttryck.

Highlife Dans med Mensahighlife

är en blandning av traditionella danser och rörelser från Ghana, korsat med mer moderna uttryck i en inspirerande mix där varje klass även fungerar som en rolig historielektion blandat med koreografier, kontext och kroppsvård.
Lärande och berikande med motion i fokus. Dansas barfota där dansen masserar fotsulorna. Vi dansar till en musikmix utav Highlife musik i tiden (1950 tal till 2020 tal – i olika tempon).

Nivå

Inga förkunskaper krävs.

Ledare

Stevie Nii-Adu Mensah (Mensahighlife) och är professionell dansare och koreograf som undervisat dans och musik sen 20 år tillbaka. 

 

Bra att veta

OBS! Ingen undervisning den 30 april.

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2300:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 19/3
Tidpunkt 19:30 - 21:00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 505658
Plats Teatersalen, 6tr, ABF-huset
Pris 2300:- (Ord. pris)
Translate this page