Kurs Måleri

Nyhet! Akvarellmåleri tema fåglar – helgkurs

I den här kursen arbetar vi med att gestalta fåglar i akvarellteknik.

Under en kreativ helg målar vi motiv som ugglor, falkar och andra fåglar. Det ingår flera praktiska övningar och demonstrationer och motiv för att gestalta fåglar. Vi utgår från referensbilder och skapar våra egna akvarellmålningar och blir inspirerade av vandras akvareller. Handledning sker både i grupp och individuellt och vi har gemensamma bildgenomgångar.

Nivå

Akvarellkursen är till för dig som vill utveckla din akvarellteknik och måla fåglar i olika tekniker. Både nybörjare och mer vana kan delta.

Material

Akvarellpapper ingår i kursavgiften för övrigt tar du med eget material. Information om vad du kan ta med kommer i kallelsen.

Kursdatum

Lördag-söndag 28-29 september 2024

Cirkelledare

Daniel Luther är verksam som konstnär och kursledare i akvarellmåleri. Utbildad på Palettens konstskola och Forsbergs bild och -formskola. Akvarellen har blivit mitt kall säger han. Daniel målar motiv som vatten, landskap, fåglar, djur och insekter. Han håller akvarellkurser och utställningar i Stockholm och på andra orter. 
Se exempel på Daniels Luthers akvareller här: https://danielluther.se/galleri/

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: måleri, akvarell

Pris
3350:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 28/9
Tidpunkt 10:00 - 16:15
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 509342
Plats Fantasi, ABFs Lokal Vällingby
Pris 3350:- (Ord. pris)
Translate this page