Kurs Scenkonst

Nyhet! Baby Boogie

Dansglädje för dig och din minsting!

En kurs för dig som vill dansa med ditt barn. Fokus är glädjen att uttrycka sig i dans samtidigt som ditt barn får introduceras till en färgsprakande värld av olika musik- och dansstilar. Vi rekommenderar att ditt barn är 6-24 månader.

Innehåll

Kursen består av dansrörelser och enkla stretchövningar, utformade för att skapa en glädjefull stund och härlig träning för dig och din lilla dansare. Rörelserna stöttar god hållning, förbättrar balans och koordination.  

Ledare 

Ellen Johansson är utbildad dansare vid London Contemporary Dance School. Hon har erfarenhet av att undervisa olika nivåer, allt från nybörjare till professionella dansare. Ellen har lång erfarenhet av arbete med små barn samt god kunskap i pedagogik, anatomi och barns utveckling. Hon är även certifierad yogalärare via Triyoga i London. 

Bra att veta

Kursen riktar sig till alla slags omvårdnadspersoner som vill umgås med barnet genom dans. Du behöver ingen tidigare dans- eller träningserfarenhet. Vi rekommenderar att ditt barn är 6-24 månader.

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa och långtidssjukskrivna har 10 procent rabatt på kurser. 

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/ 

 

Pris
1150:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 15/9
Tidpunkt 10:00 - 10:45
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 509054
Plats Teatersalen, 6tr, ABF-huset
Pris 1150:- (Ord. pris)
Translate this page