Kurs Distans,Ekonomi, företag, juridik

Nyhet! Beteendeprofiler och anpassad kommunikation (distans)

Lär om dig själv för att lära dig förstå andra! Allt börjar hos dig och i dina behov – därefter kan vi lära oss om andra, och hur deras behov ser ut. Är du redo för en personligt utvecklande resa? Häng på oss under dessa fyra kurstillfällen!

På denna kurs kommer vi att prata om vikten av att kommunicera och vikten av att kommunicera rätt. Oavsett vart vi är – på arbetet, hemma, i vänskapsrelationer, i kärleksrelationer – allt börjar med kommunikation! Och allt börjar hos dig. Du förväntas kunna kommunicera med alla runt omkring dig, trots att alla har olika personligheter och olika behov.

Vi kommer att prata om beteendeprofiler och utgår ifrån DISC-profiler. Finns det officiella och inofficiella ledare? Vilken roll har och tar du i en grupp? Vi kommer också att prata om konflikthantering. Vad är det egentligen som händer i en konflikt och hur tar man sig bäst igenom den?

Nivå

Inga förkunskaper krävs!

Kursen är på distans så du behöver ha tillgång till en dator med internetuppkoppling, mikrofon och hörlurar.

Cirkelledare

Julia Sankevych är utbildad internationell redovisningsekonom, har kandidatexamen inom pedagogiskt arbete samt magisterexamen i organisation och ledarskap. Dessutom har Julia under de senaste 5 åren drivit sitt eget företag. Hon brinner för undervisning, deltagarnas utveckling och har ett kreativt förhållningssätt under träffarna.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1000:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 3/5 2023
Tidpunkt 17:30 - 19:45
Antal tillfällen 4
Arrangemangsnummer 495478
Plats Distans på nätet
Pris 1000:- (Ord. pris)
Translate this page