Kurs Distans,Foto, film, media

Nyhet! Digital film- och bildbehandling, multimedia Grundkurs (distans)

Arbeta i flera av de främsta film- och bildbehandlingsprogrammen på marknaden och lär dig hur du skapar magisk bild och film.

Detta är kursen för dig som vill lära dig hantera de viktigaste och effektivaste funktionerna i några av de bästa film- och bildredigeringsprogrammen via Cross media. Vi kommer bland annat att jobba med lager, markeringar, masker, retuschering, friläggning, upplösning, bildstorlek, utskrifter och RAW-framkallning i program som Photoshop, premiere pro.

För dig som vill ta första steget att lära dig seriös film- och bildbehandling.

Material

Du behöver själv införskaffa tillgång till viss programvara inom Adobe Photoshop och evt. Adobe Premiere Pro, vi meddelar dig mer exakt inför kursstart.

Distanskurs

Det här är en distanskurs som genomförs via Zoom på kursens fasta tider. Du behöver en dator uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn (vanliga hörlurar med mikrofon fungerar bra). Du kommer att få information innan kursstarten med instruktioner om hur du gör för att ansluta till kursen.

Nivå

Förkunskaper: God datorvana och kännedom kring hur filer och mappar fungerar.

Distanskurs kräver tillgång till egen dator, headset, mic och webbkamera.

Cirkelledare

Anders Lindberg är en av våra mest erfarna cirkelledare – specialiserad på allt inom dataanvändande och fotografi.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1800:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 21/3
Tidpunkt 18:30 - 21:00
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 495152
Plats Distans på nätet
Pris 1800:- (Ord. pris)
Translate this page