Nyhet! Distanskurs – Vegansk julmat – ABF Stockholm
Kurs Mat och dryck

Nyhet! Distanskurs – Vegansk julmat

Är du nyfiken på hur du kan byta ut kött, fisk och mejerivaror på julbordet? Lär dig hur på distans!

Har du gått i tankar om hur du kan ersätta berget av prinskorv, köttbullar och skinka med växtbaserade alternativ när det vankas julbord? Visste du att det går att efterlikna inlagd sill med aubergine? Vegansk Janssons frestelse, hur får du till sältan?

I den här kursen, som går på distans över nätet, samlas vi för att tillsammans ta del av det veganska utbud som med enkelhet kan byta ut delar av köttet när du firar jul. Kursen börjar i november och ambitionen är därmed att du ska stå väl rustad när förberedelserna för helgfirandet sedan drar igång.

Kursmaterial/Litteratur
Inköp av matvaror inför träffarna sker på egen bekostnad.

Upplägg
Cirkeln är helt på distans – med träffar online genom vår läroplattform Google Classroom.

Senast 5 dagar innan varje träff skickar cirkelledaren ut ett recept till deltagarna så att du kan förbereda inköp. När tillfället inträffar inleder cirkelledaren varje träff med en pedagogisk handledning och du får sedan fria händer att antingen följa receptet till punkt och pricka eller experimentera. När vi är klara delar vi med oss av resultat med varandra genom texter och bilder och vi diskuterar och samtalar om vad som gick bra, mindre bra och hur vi kan utveckla recepten.

Ledare
Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning. Malin Sundelin är i grunden illustratör och designer, men har ett stort intresse för vegansk matlagning.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.
Pris
600:- Ordinarie pris

Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Anmäl Dig
Startdatum 7/11
Veckodagar Torsdag
Tidpunkt 18:00 - 21:00
Antal tillfällen 5
Huvudledare Malin Sundelin
Arrangemangsnummer 465946
Plats Distans på nätet
Translate this page