Kurs Dans, teater, scenkonst

Nyhet! Dramakurs för seniorer

Med hjälp av drama och teaterövningar undersöker vi vår inre kreativitet och lust att skapa. Vi gör gruppövningar men tränar också på att utvecklas individuellt.

Vill du väcka ditt inre barn, möta din kreativitet, testa på hur det är att stå på scen. Kanske har du redan stått på scen men det var ett tag sedan och nu vill du komma tillbaka till det skapande rummet. Du vill få inspiration att gå vidare med dina skådespelardrömmar eller bara vara i ett sammanhang där du kan leka, ha det roligt tillsammans med de andra.

Med hjälp av drama och teaterövningar undersöker vi vår inre kreativitet och lust att skapa. Vi gör gruppövningar tillsammans men tränar också på att utvecklas individuellt.

Alla är välkomna och ingen tidigare erfarenhet krävs.

Ledare
Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning. Seija Själander är utbildad dramapedagog och har hållit i flertalet drama- och teaterkurser bland annat på Teaterverket. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1900:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 11/10
Tidpunkt 13:30 - 15:00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 489943
Plats Teatersalen, 6tr, ABF-huset
Pris 1900:- (Ord. pris)
Translate this page