Kurs Språk

Nyhet! Grekiska konversation, mixad grupp

Kalimera! Cherete! Grekiska är nyckeln till den grekiska kulturen. Ta chansen att göra din värld större genom grekiskan!

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Grekiska talades förr av filosofer och retoriker i antik och hellenistisk tid men har utvecklats till ett modernt språk som talas av 13 miljoner människor. Med kunskaper i Grekiska öppnar du portarna till en stor kulturskatt! Under denna cirkel fokuserar vi på att konversera på grekiska, vi ser på aktuella filmklipp och konverserar kring det vi ser. Vi diskuterar högt och lågt på olika nivåer så att alla kan få utbyte av kursen. Varmt välkommen att delta! 

Nivå

Mixad grupp: Nybörjare till avancerad.

Du behöver inga förkunskaper, men även du som har en del förkunskaper är varmt välkommen!

Vi kommer att anpassa kursen utifrån er som deltar! Uppge gärna om du har någon erfarenhet av språket vid anmälan (i kommentarsfältet).

Material

Ledaren återkommer kring om du behöver införskaffa något studiematerial.

Cirkelledare

Magdalini Tsogkaroglou

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Vid sen anmälan får du besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat – vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2500:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 4/10
Tidpunkt 17:30 - 19:00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 499535
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2500:- (Ord. pris)
Translate this page