Kurs Konsthantverk, handarbete, slöjd

Nyhet! Guld- och pärlbroderi fortsättning -kort och kreativt helgkurs

Påbyggnadskurs i guldbroderi. I den här kursen får du en kreativ helg med guld och pärlor i fokus.

I den här kursen fördjupar vi oss i guldbroderiet. Vi arbetar med att skapa höjd och relief genom att bygga upp ytan med filttyg. Vi går igenom flera olika tekniker inom guldbroderi. Att brodera med guldtråd anses av många som pilligt men fantastiskt roligt när man börjar.

Nivå

Du bör ha grundläggande förkunskaper i guldbroderi.

Material

Materialkit köpes på plats av cirkelledaren med swish för 40 kr. Innehåller sidentyg 30×30 cm, pärlnål, silkestråd och filttyg.

Övrigt material som japansk guldtråd, pärlor, kristaller och ståltråd finns också att köpa på plats. Har du eget ta med det.

Kursdatum

Lördag -söndag 2-3 december 2023.

Cirkelledare

Suha Ayal är i grunden arkeolog men har alltid haft ett stort intresse för konst och textil. Hon är Levande verkstadspedagog och har läst 3 år på Handarbetets vänners textilutbildning. Tilldelades Täcklebo broderiakademis elevstipendium 2019.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1450:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 2/12
Tidpunkt 10:00 - 14:00
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 501219
Plats Bohusrummet, 5 tr, ABF-huset
Pris 1450:- (Ord. pris)
Translate this page