Kurs Fackligt,Politik,Samhälle

Nyhet! Jämlik vård – en handlingsplan (distans)

Hur kan vården bli mer jämlik?

Utvecklingen inom svensk sjukvård går åt fel håll.
De med små vårdbehov gynnas snarare än de med större vårdbehov. De sociala och geografiska skillnaderna ökar i vårdens tillgänglighet och kvalitet. Denna utveckling måste och kan brytas och ersättas av en vårdpolitik för en bättre och jämlik vård. 

Syftet med denna studiecirkel är att diskutera hur detta kan ske i praktiken.
De tio konkreta vårdpolitiska förslag som finns i den nyutkomna boken ”Jämlik vård – en handlingsplan” av Göran Dahlgren och Lisa Pelling ger utgångspunkter och underlag för dessa diskussioner.

Passar särskilt dig som är med i en patientförening, facklig företrädare, politisk aktiv med mera, men alla är välkomna.

I samarbete med Arena Idé.

Varmt välkommen!

Litteratur

Jämlik vård: en handlingsplan av Göran Dahlgren & Lisa Pelling

ISBN 9789189077096

Distans
Det här är en distanskurs som genomförs via Zoom på kursens fasta tider. Du behöver en dator uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn.  Du kommer att få information innan kursstarten med instruktioner om hur du gör för att ansluta till kursen.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Pris
360:- Ordinarie pris

Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Anmäl Dig
Startdatum 23/2
Veckodagar Onsdag
Tidpunkt 17:30 - 19:00
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 487343
Plats Distans på nätet
Pris 360:- (Ord. pris)
Translate this page