Kurs Konsthantverk, handarbete, slöjd

Nyhet! Klotterbroderi -kort och kreativt helgkurs

Här är kursen för dig som vill arbeta med dina färger, former och mönster som just du gillar!

Klotterbroderi är ett kreativt skapande med nål och tråd där du utgår i från stygn som används i fritt broderi. Vi börjar med att skapa spontana mönster med antingen textilfärg eller applikationer med andra tyger på bottentyget. Sen går vi igenom olika stygn i fritt broderi som passar till det mönster du har valt. Stygn för stygn växer sen ditt klotterbroderi fram till något unikt.

Nivå

Inga förkunskaper behövs.

Material

Bottentyg och textilfärg ingår i kursavgiften. Mer information kommer med kallelsen.

Kursdatum

Lördag – söndag 15-16 april 2023.

Cirkelledare

Suha Ayal är i grunden arkeolog men har alltid haft ett stort intresse för konst och textil. Hon är Levande verkstadspedagog och har läst 3 år på Handarbetets vänners textilutbildning. Tilldelades Täcklebo broderiakademis elevstipendium 2019.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1575:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 15/4 2023
Tidpunkt 10:00 - 14:00
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 495216
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 1575:- (Ord. pris)
Translate this page