Kurs Distans,Ekonomi, företag, juridik

Nyhet! Kommunikation och konflikthantering (distans)

Vill du också kunna förstå, förebygga, hantera och lösa vardagliga konflikter på jobbet eller privat? Lär dig att kommunicera rätt.

En stor del av din och min vardag handlar om kommunikation och konflikthantering. Din förmåga att kommunicera med olika människor, är rent av avgörande för att du skall kunna hantera vardagen, både på arbetet och privat.

Denna kurs ger dig grunderna för konsten att hantera olika beteendeprofiler och konflikter som uppstår, som kan bidra till utveckling om du hanterar dem rätt. Målet är att utveckla trygga och öppna relationer för att kunna uppnå goda resultat, både privat och på arbetet.

För att göra detta behöver du förstå och kunna hantera intressemotsättningar och konflikter som finns runt omkring dig. Vilka beteendeprofiler kombineras bäst med varandra och hur bemöter och stöttar du en personlighetstyp som inte är som du?

Under denna kurs ges du olika verktyg och tekniker för olika typer av situationer och samtal. Du lär dig att hantera känslor och reaktioner från olika personlighetstyper. Vi går också igenom de vanligaste härskarteknikerna och hur dessa kan bemötas.

Välkommen till denna inspirerande och utvecklande kurs i konflikthantering där vi värvar forskning med praktisk träning!

 

Certifikat på kursen kan ges.

Efter denna kurs finns eventuellt möjlighet till en fortsättning om gruppen är intresserad av detta.

Nivå

Inga förkunskaper krävs.

Observera att kursen är på distans så du behöver ha tillgång till en dator med internetuppkoppling, mikrofon och hörlurar.

Cirkelledare

Julia Sankevych är utbildad internationell redovisningsekonom, har kandidatexamen inom pedagogiskt arbete samt magisterexamen i organisation och ledarskap. Dessutom har Julia under de senaste 5 åren drivit sitt eget företag. Hon brinner för undervisning, deltagarnas utveckling och har ett kreativt förhållningssätt under träffarna.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1000:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 1/3 2023
Tidpunkt 17:30 - 20:00
Antal tillfällen 4
Arrangemangsnummer 495472
Plats Distans på nätet
Pris 1000:- (Ord. pris)
Translate this page