Kurs Konst, måleri, teckning

Nyhet! Konsten att rama in och hänga konst

Är du osäker när du ska välja inramning till dina tavlor?

Rätt inramning gjord på ett bra sätt ger din målning eller ditt foto ett extra lyft. Här går vi igenom vad du bör tänka på när det gäller val av lämplig inramning. Hur ska man tänka kring placeringen på väggen, hemma eller på en utställning. Amy Cedervall delar med sig av sin kunskap och erfarenhet för att få en harmonisk och välplanerad upphängning och inramning, som lyfter fram konsten.

Vi kommer inte att rama in bilder praktiskt men Amy visar och förklarar hur man gör. 

Nivå

Inga förkunskaper behövs. 

Cirkelledare

Amy Cedervall är cirkelledare i främst akvarellmåleri sedan många år på ABF Stockholm och aktiv konstnär. Hon har haft och hängt många utställningar genom åren. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
995:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 21/10
Tidpunkt 10:00 - 15:00
Antal tillfällen 1
Arrangemangsnummer 500184
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 995:- (Ord. pris)
Translate this page