Kurs Konsthantverk, handarbete, slöjd

Nyhet! Lär dig virka

Lär dig virka från grunden!

Den här cirkeln är för dig som vill lära dig att virka från grunden. Du får lära dig hur du läser mönster och dess förkortningar och sen använder vi dessa kunskaper och enkla tekniker till att virka amigurumis (små figurer).

Nivå

Inga förkunskaper behövs.

Material

Material ingår inte i kursavgiften.

Cirkelledare

Ellen Engsmo Österlund är utbildad inom textilt hantverk på Handarbetets Vänner och tog examen till sommaren 2022. Där utbildade Ellen sig främst inom vävning men ett brett intresse för textilt hantverk har alltid funnits. Amigurumivirkningen hittade hon till redan som barn och vill nu gärna dela med sig av det hantverket till andra.

 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1740:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 8/3
Tidpunkt 18:00 - 20:30
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 495747
Plats Utörummet, 3tr, ABF-huset
Pris 1740:- (Ord. pris)
Translate this page