Kurs Distans,Språk

Nyhet! Nyfiken på arabisk matlagning, nybörjare (distans)

Ta chansen och gör din värld större. Med kunskaper om den arabiska matlagningen kan du öppna portarna till ovärderliga möten kring mat!

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. 

Under denna cirkel så lär vi oss tillsammans om arabisk matlagning. Vi kommer lära oss laga en arabisk maträtt vid varje tillfälle. Självklart lär vi oss språket samtidigt och konverserar genom standardarabiska. 

Med kunskaper i arabiska och kring matlagning kan du öppna portarna till ovärderliga möten kring mat!

Varmt välkommen!

Nivå

Nybörjare
Du behöver inga förkunskaper, men även om du har det så är du välkommen att ta del av denna cirkel kring den arabiska matlagningen.

Upplägg

Observera att kursen är på distans. Du tar del av kursen via en uppkopplad dator, hörlurar och mikrofon.

Material

Ledaren kommer tillhandahålla med eventuellt studiematerial.
Inköpslista inför vilka maträtter som kommer att tillagas kommer att sändas till dig. Du står själv för inköp och bestämmer själv om du vill laga maten samtidigt som vår ledare, framför skärmen i ditt hem, eller om du tar del av ledarens matlagning för att se och lära.

Cirkelledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område och erbjuds även att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning. Cirkelledaren heter Abir Hanna.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Vid sen anmälan får du besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat – vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1400:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 12/10
Tidpunkt 19:15 - 20:45
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 499553
Plats Distans på nätet
Pris 1400:- (Ord. pris)
Translate this page