Kurs Scenkonst

Nyhet! Orientalisk dans – magdans

Låt dig svepas med i orientalisk rymt, rörelse och självuttryck! 

I kursen får du lära dig grunderna i orientalisk dans med teknik och kombinationer. Du får även prova grundläggande dansteknik och verktyg som lockar fram din personlighet i dansen. Som deltagare ges du utrymme att testa på att improvisera till arabisk musik och prova olika dansstilar.

I kursen ingår danshistoria och olika faktorer som har speglat dansen genom åren. Dansglädjen är en röd tråd igenom hela kursen.

Nivå

Oavsett om du är en nybörjare eller redan har erfarenhet, är denna kurs en möjlighet att fördjupa dig i konsten orientalisk dans och låta dig inspireras av dess skönhet och elegans.

Ledare 

Bushra Adabaniyan har utövat dansen i mer än 25 år och har hållit i orientaliska danskurser hos flera aktörer, bland annat Kulturskolan Stockholm.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2200:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 3/9
Tidpunkt 18:00 - 19:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 507937
Plats Spegelsalen, Rakt Över Gården 1 Tr Till Vänster, Mäster Olofsgården
Pris 2200:- (Ord. pris)
Translate this page