Kurs Design, inredning, trädgård,Distans

Nyhet! Örtträdgården (distans)

Drömmer du om en prunkande, doftande och blommande örtträdgård? På den här kursen kan det bli verklighet.

En örtträdgård kan vara stor, få plats på en altan eller vara liten och rymmas i en balkonglåda. Man kan odla örter att använda i köket, för att locka fjärilar till trädgården och för de pollinerande insekterna eller bara att dofta på. 

Under kursen samlar du in kunskap om de örter du vill odla. Du studerar dess egenskaper, odlingsförutsättningar. Allt från sådd, odling till skörd och förvaring. Vi tittar även på hur man använt örter historiskt.  
Även du som saknar uteplats eller balkong är välkommen att delta – då du kan planera din framtida örtträdgård.
 

Ledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område och erbjuds även att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.
 
Carina Dalunde är utbildad trädgårdsmästare och trädgårdsdesigner med inriktning mot miljö, hälsa och ledarskap. Hon driver sedan 80-talet en ekologisk gård och är en van kursledare inom trädgårdsdesign och stadsodling.

Upplägg

Det här är en distanskurs som genomförs i form av videokonferenser via Microsoft Teams på fasta tider. Du behöver en dator uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn. Det är bra om du har ett rum där du kan jobba ostört. Du kommer att få information innan kursstarten med instruktioner om hur du gör för att ansluta till kursen.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1800:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 6/3
Tidpunkt 18:00 - 20:15
Antal tillfällen 5
Arrangemangsnummer 504552
Plats Distans på nätet
Pris 1800:- (Ord. pris)
Translate this page