Kurs Musik, sång, kör

Nyhet! Piano – nybörjare

För dig som har spelat lite innan och vill fortsätta utveckla ditt spel.

I små exklusiva grupper om max fyra deltagare får du stort utrymme att lära och utveckla din teknik och musikalitet. Vi bygger på utifrån gruppens nivå och varvar teori med praktiska övningar. Det gör vi med hjälp av ackord, melodi och att spela olika kända låtar på piano.

I den här kursen kommer vi dels gå igenom grunderna för noter och teori, men främst lära oss att ackompanjera till riktigt bra låtar. Kombinationen ger dig största möjlighet att utvecklas så mycket som möjligt på ett roligt sätt.

Kursledare

Din kursledare heter My Jacobsson.

My har spelat piano och flera andra instrument, sedan hon var sex år och deltagit i olika musikaliska sammanhang som band, ensembler och orkestrar. Hon har studerat på Kulturskolan, Viktor Rydbergs gymnasium, musik-estet och har påbörjat en kandidatexamen i musikvetenskap på Stockholms universitet. Från och med hösten 2022 studerar My musik på Bromma folkhögskola. My undervisar i piano och trummor på ABF Stockholm.

instagram@husband.sthlm 

Nivå

Den här kursen vänder sig till nybörjare.

Kursmaterial

Kursmaterial ingår inte. Mer info får du med kallelse och via din kursledare.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

 

Pris
2650:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 14/9
Tidpunkt 16:15 - 17:00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 499206
Plats Studio 1, Monica Zetterlund, ABF-huset
Pris 2650:- (Ord. pris)
Translate this page