Kurs Konst, måleri, teckning

Nyhet! Porträtteckning för föräldralediga

Har du just börjat utforska tecknandet eller känner du att du kan teckna allt utom ansikten? Då är det här kursen för dig!

Har du just börjat utforska tecknandet eller känner du att du kan teckna allt utom ansikten? Då är det här kursen för dig!

Upplever du att de porträtt du tecknar blir ”platta”, är näsor och öron helt obegripliga? På den här kursen fokuserar vi på att teckna just porträtt.

Under sju förmiddagar sammanstrålar vi för lite egen kreativ tid.

Vi kommer att ha gemensamma praktiska uppgifter samt gå igenom ansiktets anatomi och hur det påverkas av ljus och skugga. Vi kommer även att ha en träff som vi helt ägnar åt tecknandet av näsor och ögon, och en åt öron och mun. Övriga träffar ligger fokus på er egna porträtt- och teckningsutveckling.

Nivå

För alla som vill lära sig teckna och speciellt teckna porträtt.

Material

Material ingår inte i kursavgiften.

Upplägg

Möjlighet att ta med spädbarn upp till 1 års ålder. Barnvagn kan tas med in i Ateljén. Större barn som inte ligger i vagn och sover större delen av tiden ska inte tas med. Golvet inte lämpligt för krypande.

Cirkelledare

Nova Lock har läst grafisk design samt gått på Upplands väsby konstskola. Hon gör porträtt och illustrationsuppdrag, och ägnar sig åt annan konstnärlig verksamhet på fritiden.

 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1995:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 1/3
Tidpunkt 09:15 - 11:45
Antal tillfällen 7
Arrangemangsnummer 495105
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 1995:- (Ord. pris)
Translate this page