Kurs Konst, måleri, teckning

Nyhet! Rita med sand!

Är du nyfiken på att rita med hjälp av sand? Då är denna workshop i sandkonst något för dig!

I den här workshopen kommer du att lära dig olika metoder för att rita i sand på ljusbord samt skapa berättelser ur fantasi och känslor. Sandkonst är en ny konstform i Sverige och därför unik. Vi kommer att rita teckningar i sanden och i slutet av dagen fotar vi av våra konstverk. Bilderna kan sedan tryckas på kanvas och du kan dekorera hemma eller varför inte ges bort i present. Kom och prova på att skapa egen magi i sand!

Nivå

Alla från 13 år kan delta. Inga förkunskaper behövs.

Material

Du lånar ljusbord och sand under kursen. 

Cirkelledare

Irina Jonsson är konstnär och dekoratör som jobbar med sandanimation, ljusanimation och turkisk vattenmålning ‘Ebru’, Hon håller workshops för både barn- och vuxengrupper och föreställningar för publik.  
För Irina är konst hennes andetag och luft som ger styrka. Därför är hon glad att få dela sin erfarenhet och sprida intresset för sand-, ljus- och vattenkonst!

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1495:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 14/10
Tidpunkt 12:00 - 15:15
Antal tillfällen 1
Arrangemangsnummer 495750
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1495:- (Ord. pris)
Translate this page