Kurs Konst, måleri, teckning

Nyhet! Serieteckning

Lär dig teckna serier!

På den här kursen får du lära dig grunderna i serieteckning. En blandning av kreativitetsväckande övningar och handfasta tips och trix gör att kursen passar såväl nybörjare som den erfarne serietecknaren som kört fast. Vi kommer att ha gemensamma genomgångar och arbeta praktiskt med egna idéer eller förslag som kursledaren har med sig.

Nivå

För alla som vill lära sig eller utveckla sig inom serieteckningens konstart.

Material

Material ingår inte i kursavgiften.

Cirkelledare

Julia Balke är aktiv serietecknare, illustratör och konstnär. Hon har bland annat studerat på Serietecknarutbildningen på Skarpnäcks folkhögskola.

 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
2150:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 25/2
Tidpunkt 10:00 - 12:30
Antal tillfällen 8
Arrangemangsnummer 495654
Plats Blidörummet, 3 tr, ABF-huset
Pris 2150:- (Ord. pris)
Translate this page