Kurs Konsthantverk, handarbete, slöjd

Nyhet! Skapa en coiffe med egna blommor!

Vill du göra din egen coiffe till festen eller en vacker bordsdekoration? Då är det här kursen för dig.

Här kommer vi att under några timmar göra egna dekorationsblommor i olika tyger som du sedan får hjälp med att arrangera i en coiffe/hårprydnad alternativt till en bordsdekoration till vår- eller sommarfesten.

 Nivå

Inga förkunskaper behövs.

Material

Materialkostnad tillkommer med ca 200:-/blomma (beroende på material och storlek) samt ca 200 :-/ coiffe. Köpes och betalas på plats (swish).

Cirkelledare

Kerstin Carlefalk är utbildad lärare och har gedigna kunskaper i hantverket att skapa och designa både dam- och herrhattar. Efter flera kortare lärlingsperioder hos då verksamma modister har Kerstin en egen ateljé sedan många år tillbaka. Här tillverkas hattar på beställning till privatpersoner, scen och även till hovet. Kerstin lägger stor vikt vid kvalité och detaljer.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
905:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 15/4 2023
Tidpunkt 10:00 - 16:00
Antal tillfällen 1
Arrangemangsnummer 494883
Plats Hatteljen, Hatteljen
Pris 905:- (Ord. pris)
Translate this page