Kurs Konsthantverk, handarbete, slöjd

Nyhet! Skapa fåglar i blandteknik

Gillar du fåglar i olika skepnader? Då kan det här vara kursen för dig.

I den här kursen skapar vi små (och inte så små) fåglar med hjälp av blandade tekniker och material. Varje fågel får ett unikt uttryck med hjälp av bomull, aluminiumfolie, tyg, lufttorkande lera och sen en avslutande akvarell- eller akrylfärgsbehandling.

Nivå

Inga förkunskaper behövs.

Material

Material ingår inte kursavgiften. Information om vad du ska ta med kommer med kallelsen.

Cirkelledare

Natalia Karetnikova har bland annat en avslutad 5 årig konstskoleutbildning från Ryssland. Natalia är aktiv konstnär, främst inom keramik och tovning men hon har också lång erfarenhet av att arbeta med i olika material och metoder som hon delvis har utvecklat själv genom åren.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
995:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 25/2
Tidpunkt 10.00 - 15.00
Antal tillfällen 1
Arrangemangsnummer 496159
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 995:- (Ord. pris)
Translate this page