Kurs Konsthantverk, handarbete, slöjd

Nyhet! Snickeriverkstad

Vill du prova på enklare snickeriarbeten? Då kan du göra det på denna kurs!

Lär dig snickeriets grunder genom att delta i vår snickeriverkstad. För hand och med maskin tillverkar vi sådant man kan behöva i en trädgård: Bänkar och andra sittmöbler, grindar, spaljéer, växtstöd mm. Du får möjlighet att prova på alla moment från att rita upp en skiss till färdig produkt vilket innebär; skissa, mäta, såga, fräsa, borra, skruva, spika, limma, slipa och måla.    

Nivå

Inga förkunskaper krävs. 

Plats

OBS! Vintervikens Trädgård ligger vid koloniträdgårdarna öster ut mot Liljeholmens T-banestation och ganska nära sjön Trekanten. Det är alltså INTE Wintervikens café med W. (gamla Nobels fabrik).

Material

Du köper ditt material på plats.

Cirkelledare

Christer Pettersson är arkitekt och snickare med många års efterenhet och har byggt allt från möbler till hus.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2150:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 21/9
Tidpunkt 18:00 - 20:30
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 500075
Plats Plantskolan, Vintervikens trädgård
Pris 2150:- (Ord. pris)
Translate this page