Kurs Distans,Samhälle, politik, fackligt

Nyhet! Ta första steget och starta ditt eget företag (distans)

Går du i tankarna kring att starta ett eget företag? Vill du skapa dig en överblick över vad som behöver göras? Låt oss komma igång tillsammans!

Denna kurs ger dig en introduktion och överblick till allt du behöver veta när du ska starta ett eget företag. Vi kommer att prata om affärsidéer, hur man skapar en bra affärsidé och vad som är viktigt att tänka på. Om du vill dela med dig av en affärsidé så kan du bolla denna och få feedback från kursledare och andra deltagare.

Vi kommer att gå igenom vilka olika företagsformer det finns och hur stödföretag fungerar. Vi kommer också att prata om vikten av att bygga upp ett starkt varumärke och hur man ska tänka kring marknadsföring.

Målet är att du får en övergripande bild av hur du går tillväga för att starta ett eget företag. Vi hoppas också att du blir inspirerad av andra kursdeltagare som går i liknande tankar som du själv och att ni efter kursen har utökat ert nätverk och kan fortsätta dela med er av era erfarenheter och tankar till varandra.

Nivå

Ingen förkunskap krävs. Kursen är på distans!

Cirkelledare

Julia Sankevych är utbildad internationell redovisningsekonom, har kandidatexamen inom pedagogiskt arbete samt magisterexamen i organisation och ledarskap. Dessutom har Julia under de senaste 5 åren drivit sitt eget företag. Hon brinner för undervisning, deltagarnas utveckling och har ett kreativt förhållningssätt under träffarna.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1000:- Ordinarie pris

Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Anmäl Dig
Startdatum 5/4 2023
Tidpunkt 17:30 - 19:45
Antal tillfällen 4
Arrangemangsnummer 495477
Plats Distans på nätet
Pris 1000:- (Ord. pris)
Translate this page