Kurs Design, inredning, trädgård

Nyhet! Trädvandring – Södermalm

Vill du lära dig mer om våra träd i din närmiljön? Följ med på en grönskande vandring!

Häng med på en trädvandring där vi riktar blicken uppåt och fördjupar oss i några av stadens pärlor till träd. Förutom att förgylla stadsbilden med sin grönska har stadsträd även flera andra viktiga funktioner som vi diskuterar under vandringen.

 Förhoppningsvis kommer du efter vandringen att fortsätta gå med lyft blick och utforska stadens träd även på egen hand. Ta gärna med papper och penna för anteckningar och eventuella skisser.

Upplägg

Vid kraftigt regn ställer vi in träffen och tar igen den vid senare tillfälle. I kallelsen får du information om samlingsplats. 

Cirkelledare

Leo Sahlin är utbildad trädgårdsmästare och landskapsingenjör med mångårig yrkeserfarenhet inom trädgård.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
240:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 23/5
Tidpunkt 18:00 - 19:30
Antal tillfällen 1
Arrangemangsnummer 495869
Plats Utomhus Södermalm, Utomhus
Pris 240:- (Ord. pris)
Translate this page