Kurs Musik, sång, kör

Nyhet! Tralla-o-Tonakören

Kören för dig som älskar att sjunga!

Vi jobbar med rösten som ett instrument och fokus ligger på sångglädjen. Vi lär oss att kontrollera vår andning, röst och sångteknik. Vi sjunger låtar på svenska och övar genom sången på vår vokabulär och vårt uttal.
Inga förkunskaper krävs, alla nivåer är välkomna!  

Ledare 

Stevie Nii-Adu Mensah är körledare, musikpedagog och pianist med tjugo års erfarenhet. Han var en av  originalmedlemmarna i Tensta Gospel Choir och son till musikaliska föräldrar från Ghana. Stevie har många års erfarenhet av arbete med artister i både Sverige, Ghana och England och han har varit bandledare för artisten Mapei (känd från Tv-programmet ”Så Mycket Bättre”). 

Bra att veta 

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1800:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 5/3
Tidpunkt 17:30 - 19:00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 505755
Plats Spångarummet, 4tr, ABF-huset
Pris 1800:- (Ord. pris)
Translate this page