Kurs Design, inredning, trädgård

Nyhet! Vinterodling

För dig som är nybörjare, entusiast och vill lära dig mer om vinterodling. Med mildare väder och längre säsonger kan vi på ett mycket gynnsamt sätt odla året om.

I den här kursen lär du dig grunderna i att odla vintertid. Vad är gynnsamt att odla och hur förbereder vi odlingsyta och grödor. Det finns lite olika sätt att odla grönsaker när det är som mörkast. Vi har t. ex. supersnabba Micro Leaf för snabb skörd men framför allt på lite längre sikt få tidig skörd av vårens primörer.
Om du börjar tidigt på hösten kan du med säkerhet skörda under hela vinteråret.

Upplägg

Vi börjar med att skapa ytan för odlingen under vintern. Hur ska det se ut, vad behövs för bästa resultat och vad bör jag tänka på under tiden.
Vi kommer att titta på allt från fröer till knölar som med fördel vill ha det lite kallt för största skörd. 

Du behöver inga förkunskaper, bara ett gediget odlingsintresse.

Kursmaterial

Du tar med dig eget anteckningsmaterial. 

Ledare

Eva von Sydow skolade om sig för 20 år sedan och har en grundläggande lärlingsutbildning inom trädgård och design. Lärlingsutbildningen skedde på ett gods i Stockholm och där fick Eva lära sig allt från frösådd till parkanläggning. 
Eva driver idag ett eget företag sedan 17 år och med utbildningen i grunden arbetar hon med allt inom design, anläggning, skötsel och underhåll. Eva har även många års erfarenhet av undervisning. 

Bra att veta

•För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
•Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
•Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
•Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Pris
650:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 4/10
Tidpunkt 17:30 - 20:30
Antal tillfällen 1
Arrangemangsnummer 500165
Plats Skånerummet, 5tr, ABF-huset
Pris 650:- (Ord. pris)
Translate this page