Kurs Mat och dryck

Örtvandring – Karlberg

Vill du lära dig mer om våra växter din närmiljön? Följ med på en grönskande vandring!

Vi vandrar i vår närnatur och bekantar oss med våra svenska örter och träd. Du får lära dig hur du kan använda örter i mat, hur de historiskt har använts i hälsofrämjande syfte. Vi kommer in på allemansrätten och förhoppningsvis har du fått smaka, känt på olika örter och upptäckt en del av Stockholms närnatur innan du åker hemåt fylld av ny energi.

Upplägg

Vid kraftigt regn ställer vi in träffen och tar igen den vid senare tillfälle. I kallelsen får du information om samlingsplats. 

Cirkelledare

Charlotte Axelsson är utbildad läkeörtspedagog och har naturen som sin arbetsplats. Hon arrangerar utflykter i naturen på olika teman och håller även skogsmeditationer. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
240:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 24/5
Tidpunkt 18.00 - 19.30
Antal tillfällen 1
Arrangemangsnummer 495220
Plats Utomhus, Utomhus - Karlbergs Slottspark
Pris 240:- (Ord. pris)
Translate this page