Kurs Språk

Persiska (farsi) A2

Persiska, är ett iranskt språk inom den indoiranska grenen av de indoeuropeiska språken. Språket talas av ca 120 miljoner människor runt om i världen.

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Nivå

A2

Jag kan förstå fraser och vanliga ord som gäller mina personliga förhållanden. Jag kan delta i samtal om välkända ämnen men inte hålla liv i ett samtal själv. 

Observera att detta inte är en nybörjarnivå, utan kräver förkunskaper motsvarande två terminer (40 studietimmar).

Material

Tillhandahålls av cirkelledaren.
Vi utgår bl.a. från material i Persian Lessons av Tagi Puramdarian och Persian phonetic by DR. M Moshiri.

Cirkelledare

Farzaneh Abiri är en uppskattad cirkelledare som på många håll har engagerat sig inom folkbildningen i mer än 10 år. Farzanehs stora intresse utöver språk är Yoga, meditation och naturen. Farzaneh lever efter filosofin ”Ingen är perfekt – man kan alltid förändra sina dåliga beteenden till fina” och det är också därför Farzaneh utövar Meditation och Yoga. Farzaneh vill aldrig sluta utvecklas till att bli en bättre människa. Hennes positiva och tacksamma inställning till livet smittar lätt av sig.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Vid sen anmälan får du besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat – vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2500:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 11/9
Tidpunkt 17:30 - 19:00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 499162
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2500:- (Ord. pris)
Translate this page