Kurs Konst, måleri, teckning

Porträttmåleri – kort och kreativt

Nyfiken på att teckna eller måla porträtt?

Att göra ett porträtt personligt och levande har sina utmaningar. Under kursen går vi under första tillfället igenom grunderna i porträttmåleri: proportioner, dimensioner, färgsättning och detaljer som ögon, näsa, mun och övar på det. De kommande två gångerna blir det teckning och porträttmåleri efter modell.

Individuell handledning gör att både nybörjare och mer vana kan delta.

Material
Material ingår inte i kursavgiften.

Cirkelledare
Maria Lundmark har lång och gedigen erfarenhet som ledare inom akryl- och oljemåleri och kroki bland annat. Maria vägleder sina deltagare genom beröm och kritik på vars och ens nivå. Det är viktigt att alla får känna sig sedda och utvecklas. Maria är själv aktiv konstnär och utbildad bla på Konstfack i Stockholm.

Bra att veta
•För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
•Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
•Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
•Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

 

Pris
1100:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 29/11
Tidpunkt 18:30 - 21:00
Antal tillfällen 3
Arrangemangsnummer 491321
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 1100:- (Ord. pris)
Translate this page