Kurs Distans,Foto, film, media

Retorik och presentationsteknik (distans) – Bli bättre på att tala och hålla i presentationer!

Vill du bli en bättre talare? Vill du dessutom bli tryggare i att hålla i olika typer av presentationer? Då är det här kursen för dig!

Kursen fokuserar på retorik och presentationsteknik och syftar till att ge dig verktyg för såväl presentation och kommunikation i arbetslivet som till vardags. Hur fångar vi egentligen andra människors intresse?  

Retoriken som du lär dig och som vi arbetar med är anpassad till det moderna samhälle vi lever i idag. Mycket bygger på klassiska begrepp som ethos- auktoritära argument, logos – förnuftsargument och pathos -känsloargument. Hur används dessa idag? Vi kommer att diskutera, praktisera och förhoppningsvis ha väldigt roligt tillsammans! Varmt välkommen vem du än är!

Nivå

Inga förkunskaper krävs!

Praktisk information

Kursen genomförs online på fasta tider genom videomöten. Du behöver en mejladress samt en dator som är uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn. Innan kursstart så får du länk och information om hur du gör för att ansluta skickat till din mejladress.

Cirkelledare

Linda Gerstenmayer är retorikexpert och skådespelare bla och har arbetat i många år som kursledare/föreläsare på ABF inom områden som Våga tala inför grupp, presentationsteknik och kroppsspråk. Med humor och kunskap får hon deltagare att våga kliva utanför sin komfortzon.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
975:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 2/3 2023
Tidpunkt 18:00 - 19:30
Antal tillfällen 5
Arrangemangsnummer 495168
Plats Distans på nätet
Pris 975:- (Ord. pris)
Translate this page