Kurs Musik, sång, kör

Sångkurs för daglediga!

Kom och sjung med glädje tillsammans! Vi sjunger olika genrer, allt från vismusik till pop, musikal, jazz och klassiskt!

Kom och sjung med glädje tillsammans i en mindre sånggrupp där du får utveckla din röst och gestaltningsförmåga.

Genom att träna andning, stöd och tonbildsövningar hittar du mer stadga och säkerhet i din röst och stärker din förmåga att uttrycka det du vill säga i en sång.

I denna studiecirkel sjunger vi både enskilt och tillsammans. Vi sjunger för varandra och med varandra. Det är högt i tak och vi rör oss mellan olika genrer såsom visor, pop, musikal, jazz och klassiskt med låtar av bl. a.
Beatles, Clapton, Gershwin, Gärestad, Dylan, Taube, Adolfsson.

Cirkelledaren använder elpiano, eget pedagogiskt material och bakgrunder.

Kursmaterial

Sånghäfte Viva la Musica är obligatoriskt. Det innehåller låtar, sång- och andningsinstruktioner som du även har användning för utanför kursen. Övrigt material ingår.
Om du inte redan har Viva la Musica kan du läsa mer och beställa det här.

Ledare

Sångpedagogen Berit Selins liv som yrkesverksam sångerska började vid Göteborgs musikhögskola, Operastudion 67 vid Kulturama och allehanda kurser på kontinenten. För tillfället sjunger hon ett program som blandar gammalt med nytt i ett lättsamt format under namnet Stella non vedente, riktat mot den äldre publiken.

Bra att veta

OBS! Ingen undervisning den 28 mars.

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2225:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 22/2 2024
Tidpunkt 12:00 - 13:30
Antal tillfällen 7
Arrangemangsnummer 503972
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2225:- (Ord. pris)
Translate this page