Kurs Konst, måleri, teckning

Serieskapande i alla medier

Lär dig teckna serier!

På den här kursen lär du dig hur man kan rita serier både traditionellt och digitalt. Med praktiska övningar och ett längre projekt får du vägledning av cirkelledaren genom hennes tips, tricks och knep för att utveckla din serie till nästa nivå. Vare sig du vill skapa något för dig själv eller försöka bli publicerad så är denna kurs för dig! 

Nivå

För alla som vill lära sig eller utveckla sig inom serieteckningens konstart.

Material

Material ingår inte i kursavgiften.

Du tar med ritblock, penna och sudd samt valfritt medium såsom  markers, vattenfärger, digital padda, dator med ritplatta m.m.

Cirkelledare

Shin Mustafa är aktiv grafisk designer och illustratör som har jobbat för företag, event, föreningar och privatpersoner. Shin är en prisvinnande och publicerad serietecknare och kan lära ut allt ifrån manga till cartooniga stilar. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2575:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 16/9
Tidpunkt 13:00 - 15:30
Antal tillfällen 8
Arrangemangsnummer 500186
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2575:- (Ord. pris)
Translate this page