Kurs Distans,Konst, måleri, teckning

Serieteckning på distans

Bli bättre på att teckna serier under fyra måndagar i höst på distans!

På den här kursen får du prova på att teckna serier. En blandning av kreativitetsväckande övningar och handfasta tips och trix. Vi kommer att ha gemensamma genomgångar och arbeta praktiskt med egna idéer eller förslag som kursledaren har med sig.

Nivå

Den här kursen vänder sig till såväl nybörjare som den erfarne serietecknaren som kört fast.

Material

Material ingår inte i kursavgiften.

Upplägg

Det här är en distanskurs som genomförs i form av videokonferenser via Microsoft Teams på fasta tider. Du behöver en dator uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn. För handledning lägger du upp bilder av dina övningar på ett slutet forum som endast kursdeltagare har tillgång till. Träffarna är strukturerade, varje tillfälle innehåller både teoretiska genomgångar och praktiska övningar. Det är bra om du har ett rum där du kan jobba ostört. Du kommer att få information innan kursstarten med instruktioner om hur du gör för att ansluta till kursen. 

Cirkelledare

Julia Balke är aktiv serietecknare, illustratör och konstnär. Hon har bland annat studerat på Serietecknarutbildningen på Skarpnäcks folkhögskola.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
775:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 18/9
Tidpunkt 18:00 - 19:45
Antal tillfällen 4
Arrangemangsnummer 499905
Plats Distans på nätet
Pris 775:- (Ord. pris)
Translate this page