Kurs Konsthantverk, handarbete, slöjd

Silversmide

Lär dig designa och göra dina egna smycken och enklare bruksföremål!

Under kursen lär du dig de grundläggande teknikerna: sågning, filning, lödning och smide. Vi arbetar huvudsakligen med silver.

Nivå

Passar både nybörjare och mer erfarna.

Material

Material kan köpas på plats.

Cirkelledare

Linda Danay är skolad Guldsmed och blev examinerad 2015. Hon bedriver nu sin egna verksamhet på heltid i en verkstad i centrala Stockholm. Linda provade på att leda 2 st silversmideskurser HT-23 och blev helt såld. Som cirkelledare  är hennes mål att vara en lyhörd inspiratör och att kunna vägleda var och en på bästa möjliga sätt utifrån allas olika förutsättningar och mål.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm , samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
4790:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 8/4
Tidpunkt 18:00 - 21:15
Antal tillfällen 8
Arrangemangsnummer 505792
Plats Metallverkstan, Nya Verkstan
Pris 4790:- (Ord. pris)
Translate this page