Kurs Litteratur, svenska, retorik

Skrivarkurs – Kom igång med ditt skrivande (lör + sön)

Den här helgkursen är för dig som vill inspireras och komma igång med ditt skrivande.

I denna skrivarkurs blandar vi kortare och längre skrivövningar för att hitta rätt ton eller sortera bland våra erfarenheter. Under en intensiv helg är målet att du med hjälp av inspirationsövningar skall känna att du kommer igång eller blir inspirerad till att fortsätta med ditt skrivande. Vi arbetar med mycket möjlighet till vägledd respons. Fokus ligger på inspiration, skrivglädje och att komma igång med din egen skrivprocess. Vi kommer att fokusera mer på självbiografiskt skrivande/innehåll, men du kan själv välja om du vill skriva självbiografiskt eller mer fiktivt.

Nivå

Inga förkunskaper krävs!

Material

Inget material behöver införskaffas.

Cirkelledare

Suzanne Berg är utbildad och verksam skrivpedagog som har passion för kreativa möten mellan människor oavsett ålder, bakgrund eller tidigare erfarenheter. Suzanne vill gärna dela med sig av skrivandet som konstform, källa till glädje och personlig utveckling.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Vid sen anmälan får du besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat – vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
995:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 2/12
Tidpunkt 10:00 - 14:30
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 499623
Plats Gotland, 5 tr, ABF-huset
Pris 995:- (Ord. pris)
Translate this page