Kurs Historia, släktforskning

Släktforskning – vägen till din egen historia (grundkurs)

Lär dig leta efter dina rötter i det förflutna.

Funderar du på var du kommer ifrån? Vem är du släkt med?

I den här kursen lär du dig att leta efter dina rötter i det förflutna. Teori, metodik och praktik lärs ut på sammankomsterna, praktisk forskning utförs även via nätet på egen dator hemma.

Nivå

Inga förkunskaper behövs.

Material

Vi samarbetar med Arkiv Digital och för det krävs att du har en e-post adress. Abonnemangsavgift till Arkiv digital tillkommer med ett kvartalsabonnemang allt-i-ett för 395 kr, 13 veckor om du inte redan har det. ABF beställer efter första träffen när vi vet vilka som ska ha det. Reservation för ev prisändring hos Arkiv Digital.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1955:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 21/2
Tidpunkt 18:00 - 20:30
Antal tillfällen 8
Arrangemangsnummer 494222
Plats Blekingerummet, 5 tr, ABF-huset
Pris 1955:- (Ord. pris)
Translate this page