Sommarkurs: Creative Writing in English – ABF Stockholm
Kurs Sommarkurs

Sommarkurs: Creative Writing in English

Denna kurs är en introduktion till ett självständigt kreativt skrivande på engelska.

Har du alltid drömt om att skriva en roman eller är du van att skriva på svenska men vill utveckla dina kreativa skrivkunskaper på engelska? Genom att lära sig om berättartekniska knep, stilistiska val och ingångar så får du en chans att utveckla din egen skrivprocess.

Kursen kommer att jobba med short stories eller vad som också kan benämnas som ”sudden fiction”. Vi skriver fiktiva kortare berättelser som blir ett sätt för deltagarna att testa idéer för att enkelt komma igång.

Att skriva är ett sätt att både testa och utveckla dina färdigheter i det engelska språket. Under kursen så får du möjlighet att ta dina kunskaper till en ny nivå samtidigt som du utvecklar din egen kreativitet. Inga förkunskaper i kreativt skrivande krävs.

Cirkelledare
John R Harvey kommer från Huston, Texas i USA. Han har doktorerat i kreativt skrivande och litteratur. Han är specialiserad på ämnena poesi, magisk realism, renässansen och tidig amerikansk historia. Han har undervisat i kreativt skrivande och litteraturvetenskap på University of Huston. John är sedan en tid bosatt i Sverige.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Nivå
Engelska B1/B2.

Kostnader
Kostnader för studiematerial tillkommer.

Upplägg
Kursen är en intensivkurs. Ni träffas sex gånger under två veckor: tisdag, torsdag och fredag. Varje träff är 1,5 timmar.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
Pris
845:- Ordinarie pris

Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Anmäl Dig
Startdatum 9/7
Veckodagar Tisdag, Torsdag, Fredag
Tidpunkt 15:00 - 16:30
Antal tillfällen 6
Huvudledare John R Harvey
Arrangemangsnummer 463845
Plats ABF-Huset -ABF-Huset (ej Fastställd Lokal)
Translate this page