Sommarkurs: Ekologi och hållbarhet, odling och matlagning utan gifter – Vintervikens trädgård – ABF Stockholm
Kurs Sommarkurs

Sommarkurs: Ekologi och hållbarhet, odling och matlagning utan gifter – Vintervikens trädgård

Lär dig mer om hållbar odling och matlagning. Inspireras av ekologin i Vintervikens trädgård och delta i samtal i ämnet utan krav på förkunskaper.

Välkommen på en dag i ekologin och hållbarhetens tecken i vackra Vintervikens trädgård! Vi går en visad vandring i köksträdgården där grödor, örter och växter odlas ekologiskt och utan gifter. Vi skördar något eget från trädgården och tillagar en gemensam måltid över grill medan vi samtalar och delar med oss av tankar och erfarenheter i hur vi kan odla vår egen mat. Samtalen sker i en mötesform som är öppen för alla, med eller utan förkunskaper i ämnet.

Praktiskt
Skulle det bli sämre väder kan krävas regnplagg medan vi skördar den mat vi ska tillaga. Matlagning sker under tak och samtalen kan ske i ett inglasat växthus. En extra tröja kan vid sämre väder vara på sin plats.

OBS! Vintervikens Trädgårdscafé (Vinterviken med enkelt V) ligger vid koloniträdgårdarna öster ut mot Liljeholmens T-banestation och ganska nära sjön Trekanten. Det är alltså INTE Wintervikens café med W. (gamla Nobels fabrik)

Pris
795:- Ordinarie pris

Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Anmäl Dig
Startdatum 5/8
Veckodagar Måndag
Tidpunkt 11:00 - 16:00
Antal tillfällen 1
Arrangemangsnummer 463836
Plats Vintervikens trädgård
Translate this page